субота, 14 липня 2012 16:10

Яценюк йде на парламентські вибори як безпартійний

Яценюк йде на парламентські вибори як безпартійний
Таке рішення прийняли на з'їзді "Фронту змін". Фото: frontzmin.ua

Глава ради об'єднаної опозиції "Батьківщина" Арсеній Яценюк йде на парламентські вибори як безпартійний, голова громадської організації "Фронт змін", інші члени партії "Фронт змін" - як безпартійні, члени ГО "Фронт змін".

Таке рішення одноголосно прийняли в суботу в Києві делегати з'їзду цієї партії.

Згідно з рішенням, членство в партії "Фронт змін" припиняється у зв'язку з участю у виборах до Верховної Ради в рамках об'єднаної опозиції на базі ВО "Батьківщина".

З'їзд "Фронту змін" ухвалив рішення покласти обов'язки лідера партії на час виборчої кампанії на керівника секретаріату "Фронту змін" Світлану Войцеховську.

Членство в партії "Фронт змін" кандидатів у депутати припиняється до моменту прийняття присяги народного депутата України.

У політсилі пояснили, що рішення носить суто технічний характер, оскільки закон України "Про вибори народних депутатів України" не передбачає формування виборчих блоків.

Нагадаємо, 23 квітня лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк і лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко підписали декларацію єдності, за якоюпартії йдуть на вибори по виборчому списку "Батьківщини". Список очолять Тимошенко і Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк йде на парламентські вибори як безпартійний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі