неділя, 27 липня 2014 04:05

72-а і 79-а бригади отримали допомогу - Порошенко

72-а і 79-а бригади отримали допомогу - Порошенко
Фото: Ria Novosti

Президент Петро Порошенко заявляє, що 72-й і 79-а бригади, які вже другий тиждень перебувають в оточенні в районі села Дякове неподалік від кордону з Росією, отримали допомогу у вигляді продовольства і боєприпасів.

"В 19 годин 72-а механізована і 79-а аеромобільна бригади отримали продовольство і боєприпаси", - сказано в офіційному "Твіттері" глави держави

Нагадаємо, 16 липня в районі Ізварине бійці понесли серйозні втрати. У декількох кілометрах від 72-й також в оточенні знаходяться бійці 79-ї аеромобільної і 24-ї механізованої бригад, понесли важкі втрати в районі Зеленопілля.

Один з командирів бригади повідомляв, що у оточених бійців закінчились боєкомплект і провізія. Прорватися з котла самостійно вони не можуть. За словами офіцера, сепаратисти методично розстрілюють українських військових з артилерії і установок залпового вогню.

Крім того, вчора близько 200 осіб мітингували під військовою частиною у Білій Церкві (Київська область). Серед мітингувальників були бійці 72-ї мотострілецької бригади, що вирвалися, за їх словами, з оточення, в яке вони потрапили, перебуваючи в зоні АТО. Військовослужбовці заявляють, що їх назвали дезертирами за те, що вони нібито самовільно залишили зону бойових дій.

Зараз ви читаєте новину «72-а і 79-а бригади отримали допомогу - Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі