пʼятниця, 15 листопада 2013 01:36

"Свобода" повідомила, що Пилипишин в останню мить зголосився балотуватись у нардепи

 "Свобода" повідомила, що Пилипишин в останню мить зголосився балотуватись у нардепи
Олександр Аронець. Фото: vk.com

У ВО "Свобода" повідомили, що в минулому провладний кандидат в окрузі № 223 Віктор Пилипишин подав документи до Центрвиборчкому.

Зокрема, про це на своїй сторінці Facebook написав відповідальний за зв'язки із громадськістю у київській організації "Свободи" Олександр Аронець.

"Віктор Пилипишин подав на реєстрацію документи до ЦВК", - зазначив активіст.

Крім того, за словами Аронця, за кілька годин до нього те саме зробили два клони кандидата від "Свободи" Юрія Левченка, один з яких працює керівником аналітичної служби ГО "ВО Свобода".

"До цього вийшло соцдослідження, проведене невідомою конторою, яке начебто продемонструвало, що Пилипишин має найвищий рейтинг. Ще перед цим зареєструвалась купа технічних кандидатів, серед яких реальні тітушки та псевдоопозиціонери", - наголосив націоналіст.

Він нагадав, що про такий сценарій розвитку подій ще 18 жовтня писав Юрій Левченко.

Нагадаємо, висунення кандидатів у народні депутати на довиборах до парламенту, які відбудуться 15 грудня, завершилося 14 листопада.

Зараз ви читаєте новину « "Свобода" повідомила, що Пилипишин в останню мить зголосився балотуватись у нардепи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі