четвер, 18 лютого 2010 08:25

Жванія назвав Луценка п"яницею

На засіданні групи депутатів "Народна самооборона" у понеділок посварилися виконувач обов"язків міністра внутрішніх справ, лідер цієї партії 45-річний Юрій Луценко та нардеп Давид Жванія, 42 роки. Нібито Луценко вимагав вигнати Жванію, а той у відповідь назвав його п"яницею. Про це у своєму інтернет-щоденнику написав лідер партії "Вільні демократи" Михайло Бродський.

— У понеділок між ними була різка розмова, але до прямих образ не дійшло. Жванія залишив засідання після того, як депутати почали ставити йому питання, — розповідає "нунсівець" Юрій Гримчак, 44 роки. — Давид агресивно відстоює свою точку зору, наша відмова підтримати "Регіони" руйнує його плани. Він за прем"єра Арсенія Яценюка, навіть при можливій коаліції з Партією регіонів. Йому це забезпечує політичне майбутнє по списку, який складе Яценюк.

Наступне засідання групи у вівторок Жванія проігнорував. Сказав, що Луценко вже фактично входить до БЮТу. Із ним зустрічається на сходах у Верховній Раді. Міністр простягає руку, але Жванія відмовляється вітатися.

— Давиде, ти б хоч подзвонив перед тим, як робити заяву, — неголосно починає Луценко. — У мене є позиція, ми могли б...

— Юра, нет у тебя никакой позиции! Это не позиция! — перебиває його Жванія та йде.

"Народна самооборона" вирішила залишитися в коаліції із БЮТом. Щоб заяву підписав "нунсівець" Олександр Омельченко, до нього їздили у лікарню. Він лежить у Феофанії: реабілітується після того, як задавив людину. Документ не підписали троє — Жванія, Сергій Василенко та Віктор Шемчук. До групи "Самооборони" входять 17 нардепів.

Зараз ви читаєте новину «Жванія назвав Луценка п"яницею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі