пʼятниця, 28 листопада 2008 19:07

З нагоди дня народження Тимошенко прогуляла роботу

Автор: фото з книжки ”Юля-Юлечка” Антоніни Ульяхіної — тітки Юлії Тимошенко
  Юлія Тимошенко і її чоловік Олександр у 1990-х роках перед початком її політичної кар’єри. Під час державних публічних заходів прем’єр разом із ним ще не з’являлася
Юлія Тимошенко і її чоловік Олександр у 1990-х роках перед початком її політичної кар’єри. Під час державних публічних заходів прем’єр разом із ним ще не з’являлася

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко їздила святкувати свій 48-й день народження за кордон. Через це вона не вийшла у четвер і п"ятницю на роботу.

Куди зникла голова Кабінету Міністрів у робочий час і чим займається, не зміг сказати ніхто. В її оточенні підтвердили, що з України Тимошенко виїхала. Депутати з БЮТ ніяково казали, що навіть не змогли її привітати — не знають, де їхня лідерка.

Прем"єр є особою, яку постійно охороняє служба Держохорони. Її керівник Валерій Гелетей говорить, що знає про місце перебування Тимошенко. Мовляв, із нею все гаразд, вона у безпеці. Додає, що цю поїздку глава уряду планувала давно і внесла у свій графік. Але відмовляється сказати бодай, у якій вона країні.

Колишній глава Кабміну Віктор Янукович свій останній на прем"єрській посаді день народження теж святкував за кордоном — в іспанській Барселоні. Але офіційно повідомив, що поїхав туди лікувати травму коліна.

— Тимошенко щодня працює довше 23-ї години, — говорить нардеп-"бютівець" Сергій Сас, 51 рік. — Я не знаю, де перебуває в останні дні прем"єр-міністр. Бо мене у ці справи не посвячують. Але переконаний, що вона працює.

Зазначає: можливо, Тимошенко не хоче, щоб її вітали довгі черги охочих. Згадує, як президент Леонід Кучма виїжджав у Крим і туди з подарунками їхали багато чиновників. Пропонує цікавитися не Тимошенко, а президентом Ющенком. О котрій той приходить на роботу і скільки днів на рік їздить на гору Говерла і в гетьманську столицю Батурин — замість того, щоб працювати.

Зауважуємо: якби прем"єр якоїсь із західних країн дозволив собі на кілька робочих днів поїхати за кордон святкувати день народження, це спричинило б скандал. Сас каже, що Тимошенко понаднормово напрацювала вже на півроку вперед. І звертати увагу треба саме на це.

Зараз ви читаєте новину «З нагоди дня народження Тимошенко прогуляла роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі