четвер, 27 листопада 2008 17:39

Вулиця Януковича буде у Вірменії

На честь лідера Партії регіонів 57-річного Віктора Януковича назвуть одну з вулиць міста Спітак у Вірменії. Так там вирішили віддячити йому за надану 20 років тому допомогу після землетрусу. Міста Спітак та Гюмрі були зруйновані.

Янукович 1988-го очолював об"єднання "Донбастрансремонт". Він керував рятувальними загонами й будівельними підрозділами, постачав матеріали і техніку для відбудови Спітака.

— 5 грудня Віктора Федоровича запрошує прем"єр-міністр Вірменії на відзначення жалобних заходів, — розповідає прес-секретар лідера "Регіонів" Денис Іванеско.

Вірмени вже дякували Януковичу. 2004 року прем"єр Вірменії Андронік Маргарян нагородив "регіонала" медаллю за організацію гуманітарної допомоги.

На початку жовтня центральну вулицю столиці Чечні міста Грозний перейменували на проспект імені Володимира Путіна.

У листопаді на Івано-Франківщині прізвищами президента Віктора Ющенка та прем"єра Юлії Тимошенко називали дві вулиці. Люди хотіли віддячити за відбудовані після повені помешкання. Але президент запропонував вулицю свого імені перейменувати на Злуки. Невдовзі змінили й назву вулиці Тимошенко — на Київську.

Зараз ви читаєте новину «Вулиця Януковича буде у Вірменії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі