пʼятниця, 05 лютого 2016 06:00

Віталій Кличко прогулявся з Кернесом

Мер столиці Віталій Кличко зустрівся 30 січня з харківським міським головою Геннадієм Кернесом. З ними також бачили російського олігарха Павла Фукса. Годину гуляли парком культури та відпочинку ім. Горького в центрі міста. Спілкувалися й фотографувалися з перехожими.

"На трибуні вороги, а в парку — паїньки", — коментує в соціальній мережі фото Кличка й Кернеса киянин Ігор Коземський, 31 рік.

Проти Геннадія Кернеса відкрито кілька кримінальних проваджень. Його підозрюють в організації викрадення людей під час майдану в Харкові. Тоді він неодноразово робив сепаратистські заяви й погрожував патріотам.

Користувачі соціальних мереж нагадали, як Віталій Кличко дивився бокс у компанії глави Чечні Рамзана Кадирова. Той 2010 року в Броварах поблизу столиці відвідав бій свого земляка з українським пас­портом Заура Байсангурова. Під час Майдану Кадиров погрожував послати 70 тис. бойовиків для захоплення влади в Києві. Його підлеглі воювали на боці ДНР.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко прогулявся з Кернесом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі