четвер, 11 грудня 2008 16:48

Віктор Балога відпочиває

Цього тижня голова Секретаріату президента 45-річний Віктор Балога був у відпустці. У політикумі подейкували, що на нинішню посаду він уже не повернеться. Нібито спочатку полікується в Австрії, а потім відпочине з родиною у Швейцарії. Після цього поїде на рідне Закарпаття.

Розповідають також, що кілька тижнів тому Балога написав заяву на звільнення. Відніс її в канцелярію й поїхав на Закарпаття. Тоді президент Віктор Ющенко заяви не підписав. Але вже нібито готує на це місце міністра оборони Юрія Єханурова. Хто стане на чолі військових — поки що невідомо.

— Те, що Балога у відпустці — це правда, — каже його радник, директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов, 52 роки. — Але міняти його поки що не збираються. Чутки про його відставку запускають ті, хто хоче на його місце.

Де глава секретаріату, Карасьов не каже. Говорить, що Балога не був у відпустці влітку, тому й відпочиває зараз.

У травні цього року відставки Балоги вимагав міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. Мовляв, не дає спокійно працювати урядові. Тоді глава секретаріату сказав, що зробить, як скаже президент:

— Я вже пропрацював майже два роки. І не має значення, коли йти. Важливо — був ти корисний чи некорисний на цій роботі.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Балога відпочиває». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі