пʼятниця, 05 лютого 2010 07:43

В окулярах прем"єрку бачили один раз

Тимошенко часто застуджується. Торік у квітні хворіла на грип — кілька днів не виходила на роботу. А наприкінці травня через її застуду перенесли засідання Ради нацбезпеки й оборони. У грудні через хворобу перервала свій передвиборний тур — не поїхала до Сумської області.

У лютому 2008-го Тимошенко потрапила до лікарні з проблемами нирок і серця — з"явилися вони через недоліковану застуду й ангіну. Тоді хвора їздила до Москви на переговори з російським прем"єром Володимиром Путіним.

Позаторік у Тимошенко розвинулася далекозорість. Розповідали, що вона лікувалася у швейцарських окулістів. Ті прописали окуляри. Однак, кажуть, прем"єр соромиться користуватися ними. Сфотографувати її в окулярах удалося лише раз — на початку серпня 2008 року. Одягла їх під час наради у Держкомітеті водного господарства.

Під час перебування в слідчому ізоляторі у лютому 2001-го у Тимошенко виникли проблеми зі шлунком. Загострилася виразка. Лікувала її у приватній лікарні.

Зараз ви читаєте новину «В окулярах прем"єрку бачили один раз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі