пʼятниця, 06 червня 2008 17:28

Юрій Бут працював у структурах адміністрації Путіна

"Бютівець" Ігор Рибаков, 31 рік, народився в сім"ї військовослужбовця у місті Веймар у Німеччині. Громадянин України з 1991-го. Закінчив Одеський державний політехнічний університет. На початку 2005 року організував і профінансував автопробіг "Наш легітимний президент — Віктор Федорович Янукович". А 2006-го став нардепом від БЮТу.

До списку потрапив за квотою київського мультимільйонера Богдана Губського. Під час парламентської кризи торік Рибаков був серед нардепів, які залишилися вірними Юлії Тимошенко, і задля розпуску Верховної Ради склав мандат.

Після створення демократичної коаліції у нинішній Верховній Раді, Рибаков претендував на посаду голови Держмитниці. Однак на неї призначили Валерія Хорошковського. Останнім часом соратники звинувачували Рибакова у зближенні з головою Секретаріату президента Віктором Балогою.


40-річний Юрій Бут пройшов до Верховної Ради за квотою "Народної самооборони" Юрія Луценка. Народився нардеп у Бахмачі на Чернігівщині. 1988 року з золотою медаллю закінчив Московське вище загальновійськове командне училище ім. Верховної Ради Російської Федерації. До 1999-го був старшим викладачем Військової академії ракетних військ стратегічного призначення ім. Дзержинського міністерства оборони Російської Федерації у Москві. До 2002 року Бут мав російське громадянство. Працював у Академії державної служби при адміністрації президента Володимира Путіна.

Переїхав до України й 2005-го отримав українське громадянство, хоча для цього треба проживати на території країни п"ять років. Торік став народним депутатом.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Бут працював у структурах адміністрації Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі