пʼятниця, 26 лютого 2010 07:22

У Львові відмовилися транслювати інавгурацію

Львівська молодіжна організація Партії регіонів планувала транслювати інавгурацію президента на великому екрані біля пам"ятника Шевченкові в центрі міста. У середу ввечері передумали.

— У міськраді не хочуть, аби ми проводили захід. Кажуть, будуть якісь провокації, — пояснює голова організації Юрій Березовський, 29 років. — Дві політичні організації — "Разом" та молодіжна "Свобода" — подали заявку провести на цьому ж місці масові заходи. Ми побоялися провокацій.

Зранку 25 лютого біля Оперного театру стоять двоє пенсіонерів.

— Подумаєш, велика подія — Янукович став президентом. Який місяць-другий побуде, а там копен-дупен, — каже 65-річний Микола Ясенівський.

На зупинках розклеєні біло-блакитні глянцеві листівки формату А4 з написом "Тому що повні штани". Поруч намальоване велике біле яйце.

У день інавгурації у Донецьку тепла сонячна погода. Зранку люди поспішають на роботу. Жодного масового заходу в місті не проводять.

— Янукович не наш кандидат, а ваш президент, — каже один із керівників обласного штабу Партії регіонів. — Может, каждый сам по себе и будет отмечать событие. Но официально проводить мы ничего не планируем.

Під час телетрансляції інавгурації керівництво Донецької облдержадміністрації проводить колегію. У прес-службі телефони не відповідають.

— Я не могу точно сказать, когда он будет на месте, — каже секретарка одного з заступників губернатора і хіхікає в трубку.

Зараз ви читаєте новину «У Львові відмовилися транслювати інавгурацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі