понеділок, 14 травня 2007 18:38

Томенко зламав праву ногу

Автор: фото: УНІАН
  У лютому Микола Томенко брав участь у тенісних змаганнях серед народних депутатів
У лютому Микола Томенко брав участь у тенісних змаганнях серед народних депутатів

У неділю заступник голови Верховної Ради Микола Томенко, 42 роки, зламав ногу. Це сталося під час гри в теніс у Національному спортивному комплексі "Олімпійський".

— Він декілька днів лежатиме вдома з гіпсом, — каже прес-секретар нардепа Юлія Царенко. — Але, знаючи його вдачу, можу сказати, що довго він не пролежить.

Розповідає, що Томенко грав з президентом Національного олімпійського комітету Сергієм Бубкою проти міністра у справах сім"ї, молоді та спорту Віталія Коржа й першого віце-президента Федерації тенісу Германа Веніамінова.

— Це була звичайна гра, — говорить Царенко. — Три м"ячі він відбив, а потім невдало приземлився.

Водій Томенка з народним депутатом, ім"я якого прес-секретар не називає, доправили його до приватної клініки "Борис". Там політикові зробили рентген і виявили перелом правої ноги. Того ж дня нардепа відвезли додому.

— Почувається він нормально, — запевняє Юлія Царенко.— Перше, що сказав після травми, було: "Ну як я тепер бігатиму під каштанами?". Він готувався до традиційного забігу.

Зараз ви читаєте новину «Томенко зламав праву ногу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі