середа, 19 серпня 2009 07:03

Тимошенко вдруге вийшла на люди у вечірній сукні

Автор: фото з сайту www..kmu.gov.ua
  Керівник Одеського національного академічного театру опери та балету Анатолій Дуда запрошує прем’єр-міністра Юлію Тимошенко відкрити театральний сезон 16 серпня 2009 року
Керівник Одеського національного академічного театру опери та балету Анатолій Дуда запрошує прем’єр-міністра Юлію Тимошенко відкрити театральний сезон 16 серпня 2009 року

48-річна прем"єрміністр Юлія Тимошенко взяла участь у відкритті 200-го театрального сезону в Одеському театрі опери й балету. На захід спеціально прилетіла в неділю.

Прем"єр прийшла до театру на оперу "Ріголетто" Джузеппе Верді. Вдягла довгу білу сукню, стилізовану під грецьку туніку із глибоким декольте, розшитим блискучими срібними паєтками. На спині — такий самий виріз, як і спереду. Із прикрас одягла тоненький ланцюжок із кулоном. Замість звичної коси Тимошенко скрутила на потилиці гульку. Востаннє з такою зачіскою вона приходила на засідання уряду в травні. А у вечірньому вбранні Тимошенко бачили лише у жовтні 2005-го. Тоді у коричневій сукні на бретельках вона видавала доньку заміж за британця Шона Карра.

Тимошенко приходить до театру з охоронцем. Він несе її білу сумочку. Прем"єр виходить на сцену й вітає одеситів із відкриттям театрального сезону. За її спиною стоять актори в сценічних костюмах.

— Коли заходиш сюди, мимоволі чуєш голоси, які лунали на цій сцені: і Федора Шаляпіна, і Соломії Крушельницької, й Енріко Карузо, — говорить. — Відчуваєш, що вся суєта суєт пройде, але душа музики, танцю завжди будуть жити. Політичні події минуть, і я переконана, що в Україні все буде надійно, спокійно і впевнено.

Глава уряду каже, що першою оперою, яку вона дівчинкою подивилася у Дніпропетровському театрі, була саме "Ріголетто". А потім висловлює захоплення Одеським театром:

— Я заздрю всім одеситам, тому що така перлина є тільки у вас. Як прем"єр-міністр буду всіляко підтримувати процвітання театру та його стабільність — це буде наша спільна справа.

— Браво! Браво! — лунає у відповідь.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вдруге вийшла на люди у вечірній сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі