понеділок, 21 квітня 2008 18:11

Тимошенко не пускає Турчинова у відпустку

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Олександр Турчинов у куртці київського ”Динамо” минулої суботи саджав дерева у Києві
Олександр Турчинов у куртці київського ”Динамо” минулої суботи саджав дерева у Києві

У суботу урядовці та "бютівці" на чолі з першим віце-прем"єром і кандидатом у столичні мери Олександром Турчиновим, 44 роки, саджали у Києві дерева.

На столичній вул. Порика між кількома будинками була порожня територія. Колись там мали збудувати підземні гаражі. Але виявилося, що близько до поверхні знаходяться підземні води. Тож останніми роками там була стихійна парковка.

Біля 10.00 з"їжджаються дорогі авто. Виходять у спортивних костюмах міністри. Об 11-й приїжджає Турчинов.

— Так, дайте мені саму велику лопату, — усміхається.

Ями для дерев викопали напередодні. Міністри теж беруть лопати і з місцевими закопують саджанці. Літня жінка береться вчити міністра агропромисловості Юрія Мельника саджати дерева. Злиться, що той неправильно робить.

Турчинов саджає берізки. Ставить їх у викопані ямки і присипає землею. Керує висадкою дерев нардеп-"бютівець" Сергій Пашинський 41 рік.

— Сашко, після цього половина тих, хто був за Черновецького, будуть наші, — каже він Турчинову.

"ГПУ" запитує першого віце-прем"єра, чи підписала йому Юлія Тимошенко відпустку для участі у виборах столичного міського голови.

— Я прошу прем"єра підписати, але мені все більше й більше завдань надходить, — бідкається Турчинов. — Тому тільки у вихідні в мене є можливість спілкуватися з киянами і отримувати колосальне задоволення.

Територію огороджують стовпцями, заливають їх бетоном — щоб машини не їздили. Турчинов обіцяє озеленювати столицю й після виборів. З усмішкою пояснює, що гасло "Києву потрібен розумний мер" придумали в його штабі. А він потім аж не повірив, що це про нього.

Між журналістами пробирається жінка. Просить пропустити її, щоб подивитися на "живого Турчинова".

— Боже, яке ж воно блєдненьке! Аж жалко, — хитає головою. — Треба його підтримать і проголосувать.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не пускає Турчинова у відпустку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі