четвер, 22 лютого 2007 18:24

Тимошенко й Кириленко побували у Львові

На запрошення міського голови Львова Андрія Садового вчора до Львова приїхали лідери кількох українських партій. Говорили про тарифи на житлово-комунальні послуги.

Юлію Тимошенко в аеропорту зустрічають голова облдержадміністрації Петро Олійник і голова обласної ради Мирослав Сеник. Лідерка БЮТу виходить з літака у чорній норковій шубі.

— Як ви всі померзли! — каже.

Кортеж їде до міськради. У ратушу Тимошенко заходить з чорного входу. Тут уже чекають мер міста Андрій Садовий, голова Української народної партії Юрій Костенко, лідер парламентської фракції "Наша Україна" В"ячеслав Кириленко та "пористи" Владислав Каськів і Євген Золотарьов.

Біля головного входу ратуші — зо три сотні пікетувальників з прапорами БЮТу та "Пори". Вигукують: "Юля!", "Садового до народу!". Представники громадянської мережі "Опора" перевдягнулися у політичних лідерів — Тимошенко, Януковича, Садового і Кириленка. Кладуть на землю велику ковдру і тягнуть її кожен у свій бік. Врешті ковдра рветься, з неї летить пір"я.

Нарада у міськраді мала завершитися за півгодини. Після цього тарифне питання збиралися  винести на сесію міської ради.

Однак дискусія затягнулися на кілька годин. На час завершення роботи над цим номером "ГПУ" нарада все ще тривала.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко й Кириленко побували у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі