четвер, 20 грудня 2007 16:57

Телефон Черномирдіна кричить "Дємони! Дємони!"

20 грудня в київському готелі "Прем"єр Палас" відбулося засідання Ради російських стратегічних інвесторів. На нього запрошували прем"єр-міністра Юлію Тимошенко, але вона не прийшла. Замість неї були народні депутати від БЮТу Наталія Королевська та Олексій Логвиненко.

З"являється російський посол Віктор Черномирдін, 69 років. Його одразу обступають журналісти. Цікавляться, як вплине прем"єрство Тимошенко на російсько-українську співпрацю.

— Ми вже з нею працювали і працюватимемо надалі. Ми знаємо одне одного, — ухиляється Черномирдін. "Дємони! Дємони!" — розривається мобільний посла. Це — з радянського фільму "Іван Васильович змінює професію". Черномирдін швидко скидає виклик.

— Чи не відлякає російських бізнесменів від України призначення прем"єром Тимошенко? — запитують журналісти.

— Вона, по-моєму, не схожа на опудало, — відповідає посол.

"Дємони!" — знову кричить телефон.

Черномирдін збиває і відмовляється казати, на кого встановлено таку мелодію.

— Бачите, номер невідомий, — показує мобільний.

На засідання прибуває колишній перший віце-прем"єр Микола Азаров, 60 років. Разом із Черномирдіним ідуть до зали засідань.

У промові посол говорить про зростання обсягу торгівлі між Росією та Україною. Серед негативу називає нестабільну політичну ситуацію в Україні.

— Раз по раз ми зіштовхуємося з недобросовісною конкуренцією українських фірм, що активно використовують пробіли в законодавстві, заангажованих політиків, — говорить посол.

Азаров у своєму виступі хвалить здобутки Кабінету Міністрів Віктора Януковича. Каже, що на це засідання прибув як представник найбільшої опозиційної сили. Королевська усміхається.

Зараз ви читаєте новину «Телефон Черномирдіна кричить "Дємони! Дємони!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі