четвер, 07 червня 2007 19:00

Ставнійчук замінила Шаповала

У середу президент Віктор Ющенко призначив заступником голови свого секретаріату 42-річну Марину Ставнійчук, колишню заступницю голови Центральної виборчої комісії. Вона також буде представником президента в Конституційному суді. Раніше цю посаду обіймав Володимир Шаповал, якого минулого тижня обрали головою Центральної виборчої комісії.

— Неформально це майже посада міністра, — пояснює голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" 48-річний Володимир Фесенко.— Вона досить серйозний професіонал. Можливо, у Секретаріату президента був інтерес мати під час виборів дуже досвідченого фахівця з виборчого права, яким є Ставнійчук.

Фесенко впевнений, що на нових посадах Ставнійчук і Шаповал обмінюватимуться досвідом перебування на попередніх:

— Шаповал консультуватиме Ставнійчук у питаннях конституційного права, а вона допомагатиме Шаповалу в організації роботи ЦВК.

Володимир Фесенко припускає також, що колишній голова ЦВК Ярослав Давидович піде на дострокові парламентські вибори за списками "Нашої України".

Зараз ви читаєте новину «Ставнійчук замінила Шаповала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі