вівторок, 03 серпня 2010 03:13

Соратник Ющенка пішов до Балоги

Колишній представник президента Віктора Ющенка у парламенті Ігор Попов, 38 років, вступив до партії Єдиний Центр. Її два роки тому створив Віктор Балога, колишній глава Секретаріату президента. Партію очолює нардеп-"нунсівець" Ігор Кріль.

— Я вже отримав партійний квиток, — каже Попов. — Останніх півроку я активно працював над темою оновлення поколінь. Зустрічався з багатьма місцевими політиками, які не працювали з БЮТом і Партією регіонів та не збираються цього робити. Паралельно мої контакти з Єдиним Центром не припинялися. Ми обговорювали проблему оновлення поколінь. Розмова щодо вступу була з Балогою і Крілем. Ініціатива взаємна. Доки я є рядовим членом партії. А далі побачимо.

Попов дуже сильний технолог

— Балога нарешті зрозумів, що треба стримати свою політичну гординю і працювати в команді, з людьми, — вважає 57-річний Віктор Небоженко, директор соціологічної служби "Український барометр". — Він усвідомлює, що самому йому не витягти "велику гру" і не зробити загальнонаціональну організацію без серйозних людей. Попов дуже сильний технолог, добре розбирається у виборчих справах. Його вступ пов"язаний з тим, що у Єдиного Центру великі плани, а сам Балога їх не може реалізувати. У Попова є досвід спілкування із ним. Вони разом працювали у Секретаріаті президента. Тобто в партії збираються ті, хто дуже добре знає один одного. Тут немає ніяких несподіванок. Балога створив Єдиний Центр, у якого все було добре, доки він був главою секретаріату. Тепер йому необхідно укрупнюватися. Те саме має робити і Тимошенко. Їй треба розігнати своїх, як каже Азаров, "кровосісь" і набрати нових людей.

Зараз ви читаєте новину «Соратник Ющенка пішов до Балоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі