четвер, 15 січня 2009 18:19

Симоненко побився з Грачем

Учора комуніст Леонід Грач, 61 рік, уперше цього року з"явився в парламенті. Разом зі своєю фракцією він не сів. Розмістився в ложі для гостей. У Верховній раді подейкують, що у Грача конфлікт із лідером Компартії Петром Симоненком, 56 років.

— Грач має дуже крутий характер і є впливовим — керує кримською частиною партії. А Крим є основою КПУ — так само, як Донецька область для Партії регіонів, — каже "бютівець" Михайло Волинець, 52 роки. Але зазначає, що про конфлікт між комуністами не чув.

Депутати з інших партій на умовах анонімності розповідають, що кілька тижнів тому на засіданні фракції Симоненко і Грач побилися. Причиною нібито стали гроші, які Компартія отримала від лідерів БЮТу за підтримку голосувань нової коаліції.

Зокрема комуністи підтримали призначення головою Верховної Ради Володимира Литвина. Коаліція БЮТу, частини блоку "Наша Україна — Народна самооборона" і Блоку Литвина має 213 голосів. Про те, що БЮТ докуповує голоси КПУ у Верховній Раді, говорять представники усіх фракцій. Цього разу лідери Компартії нібито отримали $50 млн.

Кореспондент "ГПУ" звернувся до Симоненка і Грача. Лідер КПУ говорити часу не мав. А Леонід Грач дещо прояснив:

— Ніякого конфлікту немає. А тим депутатам, які говорять про цю бійку, плюньте в обличчя і пошліться на мене. Бо Грач у своєму житті фізично ніколи не бився і не збирається. У мене достатньо сили волі й політичної позиції. Я не б"юся, а висловлюю свою точку зору —  незалежно від того, подобається це комусь чи ні.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко побився з Грачем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі