понеділок, 02 березня 2009 18:47

Симоненка обурює стерилізація котів за 50 гривень

Симоненка обурює стерилізація котів за 50 гривень

На вчорашній погоджувальній раді спікер Володимир Литвин, 52 роки, закликав народних депутатів погодитися на зменшення їхніх зарплат і зарплат інших високопосадовців.

— Нам треба зробити це хоча б на рік, — додає він.

Заробітна плата депутатів може скоротитися втричі. Нині народні обранці отримують у середньому 16–18 тис. грн.

"Регіоналка" Ганна Герман, 49 років, тягне руку. Просить Литвина не підписувати листа до Міжнародного валютного фонду, де йдеться про отримання другої частини кредиту. Каже, що однією з умов виділення грошей є згода України на щорічне збільшення пенсійного віку на шість місяців. Ще одна умова — підвищення ціни на газ для населення до ринкового рівня.

— Тому мені важко повірити, що спікер і весь парламент можуть підписати щось подібне, — каже Герман.

Литвин зазначає, що перед підписанням лист розглянуть на засіданні Ради.

Слово бере лідер комуністів 56-річний Петро Симоненко. Говорить, що стурбований через неефективність використання державних коштів у період кризи:

— Ось прес-служба Львівської міської ради з радістю повідомляє, що на стерилізацію кішки виділяється 100 гривень, а на стерилізацію кота — 50. А ці кошти мають бути використані виключно на впровадження антикризових заходів!

Депутати сміються. Симоненко просить ще й відставити міністра закордонних справ Володимира Огризка. Сьогодні урядовець звітує у Верховній Раді.

Зараз ви читаєте новину «Симоненка обурює стерилізація котів за 50 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі