понеділок, 06 серпня 2007 17:32

Сердючка не з"явилася на з"їзд своєї партії

Учора в Інтернеті провели з"їзд так званої Партії політики Вєрки Сердючки. Усі зареєстровані на сайті автоматично ставали делегатами та членами цієї політичної сили. Охочі пропонували ідеї щодо програми, регламенту з"їзду та списку кандидатів у народні депутати.

Також дискусія розв"язалася довкола гімну партії. Одні пропонували слова з пісні Вєрки Сердючки "Ще не вмерла Україна, Если мы гуляем так", інші — "Лаша тумбай".

Сердючка за три години з"їзду так і не з"явилася. Не виключено, що сам Андрій Данилко, який виступає в її образі, навіть і не знав про такий з"їзд.

"ГПУ" спробувала зв"язатися з Андрієм Данилком, але на домашньому телефоні спрацьовує автовідповідач. Продюсер Юрій Нікітін повідомив, що артист зараз чи то в літаку, чи то в Інтернеті.

Відтоді, як Андрій Данилко повідомив про свій політичний проект, минуло близько місяця. Він запропонував створити блок "Проти всіх". Для цього потрібно зібрати кілька партій та сформувати єдиний список.

"ГПУ" запитала у голови політради Партії зелених Віталія Кононова, 57 років, чи не збираються вони в блок до Сердючки. Адже на виборах 2006 року Данилко агітував за "зелених".

— Партія зелених завжди йшла на вибори самостійно, — каже Кононов. — А з Данилком ми друзі. Він був членом нашої партії.

Зараз ви читаєте новину «Сердючка не з"явилася на з"їзд своєї партії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі