четвер, 05 лютого 2009 17:04

Саламатіна обікрали, а Горбалю спалили офіс

У центрі Києва у середу вранці поблизу Міністерства сім"ї, молоді та спорту пограбували джип-кадилак народного депутата від Партії регіонів 43-річного Дмитра Саламатіна.

— Саламатін пішов, але в машині залишався водій, — розповідає про інцидент його колега, "регіонал" Микола Джига, 59 років. — Однак той теж кудись пішов. Цим і скористалися. Прокололи заднє колесо джипа, щоб за ними не погналися, вибили заднє скло автомобіля і вкрали комп"ютер. А в ньому були всі його контакти і документи.

Джига раніше був першим заступником міністра внутрішніх справ, очолював національне бюро Інтерполу. Каже, що Саламатін повідомив про злочин до міліції. Однак по гарячих слідах злодіїв не знайшли.

Розповідає також, що торік неподалік обікрали автівки "регіоналів" Яна Табачника та Олександра Попова, депутата з Блоку Литвина Валерія Баранова. У цьому ж районі пограбували й машину сина Джиги. Крадіїв досі шукають.

У середу сталася неприємність іще в одного депутата Партії регіонів — 37-річного Василя Горбаля. Він очолює київську партійну організацію. Хтось уночі підпалив його партійний офіс-приймальню в Солом"янському районі: у вікна жбурнули пляшками із запалювальною сумішшю. Згоріли меблі та офісна техніка. За останні півроку спалили вже третій офіс "Регіонів". Хто це робить і навіщо, партійці не знають.

Зараз ви читаєте новину «Саламатіна обікрали, а Горбалю спалили офіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі