пʼятниця, 23 червня 2017 06:45

Шабунін ходить в одну церкву з колишніми злочинцями

"В одній статті написали, що пастор нашої церкви Віктор Мураль-Сікорський — найвідоміший фальшивомонетник в історії СРСР. То правда. Про це йдеться на сайті церкви", — написав у "Фейсбуку" 32-річний Віталій Шабунін, керівник Центру протидії корупції. Він прихожанин церкви "Народ Божий".

Шабунін підтвердив, що серед парафіян є колишні в'язні і люди з наркозалежністю: "А ще в церкві є люди, які по 10 років сиділи на голці чи в тюрмі".

8 червня Віталій Шабунін, який завжди підкреслює свою релігійність і відданість християнським ідеалам, ударив журналіста Всеволода Філімоненка в обличчя після запитання: "Чому ви не воюєте в АТО?" Це сталося біля Дніпровського військкомату столиці.

Голова Центру протидії корупції пояснив, що вдарив Філімоненка за образу колеги Олександри Устинової. Нібито той нагрубив, коли питав, де вона взяла гроші на відпочинок на Шрі-Ланці.

Філімоненко тоді написав: "Устинова купила автомобіль "Мазда" вартістю майже $17 тис. Також придбала житло в Києві. Воно коштує з ремонтом мінімум $130 тис., або 3,5 млн грн. Ці люди ніколи не займалися бізнесом, тому не ­можуть пояснити джерела своїх доходів".

Після того Шабунін коментувати конфлікт відмовився. Поїхав у відпустку за кордон.

Зараз ви читаєте новину «Шабунін ходить в одну церкву з колишніми злочинцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі