середа, 18 лютого 2009 16:59

Рудьковський прикривався паперами від фотографів

Учора на ранковому засіданні парламенту посварилися комуністи та депутати від блоку "Наша Україна — Народна самооборона". Однак до бійки не дійшло.

Представники Компартії приносять до сесійної зали невеликий чемодан у клітинку. На ньому прикріплений напис: "Ющенко–чемодан–Америка". Із трибуни 34-річний комуніст Євген Царьков розповідає, що вони збирають гроші на квиток українському президенту до Сполучених Штатів. Кілька комуністів намагаються поставити відкриту валізу на край президентської ложі. Підбігають депутати з групи "За Україну!" Володимир В"язівський та Андрій Парубій. Хочуть її скинути. Але комуністи заважають. Зрештою валізу забирають.

Пізніше в кулуарах комуніст Валентин Матвєєв говорить, що за кілька днів по різних містах їм вдалося зібрати майже 100 тис. грн. Як насправді використають гроші, не каже.

— Не знаю, як стосовно квитка президенту, але це добре поповнить касу комуністів, — усміхається 48-річний "бютівець" Анатолій Семинога.

Тим часом депутати в напівпорожній залі ратифікують додаткові протоколи до меморандуму про взаєморозуміння між Кабміном і НАТО щодо створення Центру інформації й документації альянсу в Україні. Тепер його працівники матимуть дипломатичні привілеї та імунітети.

Коридорами Ради походжає екс-міністр транспорту і зв"язку, соціаліст Микола Рудьковський. У руках тримає якісь папери. Перемовляється з кількома "регіоналами". Один із фотографів хоче зняти Рудьковського. Той починає сваритися й прикривається паперами.

Кудись поспішає нардеп-"регіонал" Ярослав Сухий, 57 років.

— Що я бігаю тут, як п"яна воша? — запитує сам у себе і заходить до сесійної зали.

Зараз ви читаєте новину «Рудьковський прикривався паперами від фотографів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі