пʼятниця, 09 липня 2010 04:53

"Регіонали" подарують Януковичу срібний сервіз

Сьогодні президент Віктор Янукович відзначає 60-річчя. Святкуватиме три дні: 9 липня — у резиденції "Межигір"я" під Києвом, 10 та 11 — у Криму.

Там урочистості пройдуть на державній дачі N11 "Зоря" у Форосі. Її побудували в середині 1980-х. У народі вона відома як "дача Горбачова". Саме тут його тримали під домашнім арештом у серпні 1991 року. Головний корпус дачі складається з трьох поверхів із пентхаузом. Є тенісний корт, центр відпочинку з кінозалом, більярдною, тренажерною залою та сауною.

Неподалік "Зорі" розташований пансіонат "Южный", де збираються поселити гостей. Двомісний номер "люкс" коштує близько 1 тис. грн на добу.

Вітчизняні політики вітатимуть Януковича 9 липня в Адміністрації президента. А перші особи сусідніх країн мають приїхати до Криму. Чекають на російських керівників Медведєва й Путіна, президента Казахстану Назарбаєва.

Розважатимуть ювіляра й гостей Софія Ротару, Вєрка Сердючка, Ірина Білик, Тіна Кароль, Іво Бобул, Катерина Бужинська. Всього запросили близько 30 співаків. Їх зберуть у Києві на репетицію, а потім повезуть у Крим. Фінансує все нібито мільярдер Рінат Ахметов.

Губернатори готують президенту спільний подарунок — картину. Що на ній буде зображено, тримають у секреті. Фракція Партії регіонів подарує срібний чайний сервіз.

— А ми готуємо для нього сюрприз — акції протесту у зв"язку з початком навчань НАТО на території України. Вони пройдуть по всій країні, — каже лідер Прогресивної соцпартії Наталія Вітренко, 58 років.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" подарують Януковичу срібний сервіз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі