пʼятниця, 18 березня 2011 06:00

Президент узяв на роботу співробітницю Шустера

Автор: фото з сайта www.facebook.com
  Дарка Чепак народилася у Львові. Неодружена, дітей не має
Дарка Чепак народилася у Львові. Неодружена, дітей не має

Головний редактор "Савік Шустер Студія" 33-річна Дарка Чепак перейшла на роботу прес-секретарем президента Віктора Януковича. Раніше працювала на "5 каналі", в інтернет-виданні "Українська правда", журналі "Кореспондент", на радіо "Континент".

Президент рік працював без прес-секретаря. 2004 року, коли Янукович вперше був прем'єр-міністром, його прес-службу очолила редактор радіо "Свобода" Ганна Герман. Зараз вона заступник глави Адміністрації президента. І Ганна Герман, і Дарка Чепак — випускниці факультету журналістики Львівського університету.

— Янукович збільшує львів'ян у своєму оточенні. Дякуємо "5 каналу" і Шустеру за підготовку кадрів для Адміністрації президента, — іронізує віце-спікер Микола Томенко, 46 років.

— Це правильний іміджевий крок для влади, — коментує призначення політолог 52-річний Володимир Фесенко. — Влада у напружених стосунках із журналістами. Тому їм потрібна була людина, яка знає специфіку журналістської роботи і яку журналісти сприймають, як свою.

Чепак була активісткою руху "Стоп цензурі!". Із Владиславом Каськівим була в русі "Свобода вибору". Торік Каськів пішов у команду президента й опікується національними проектами.

Зараз ви читаєте новину «Президент узяв на роботу співробітницю Шустера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі