неділя, 22 квітня 2007 16:30

Прем"єр і спікер поговорили із силовиками

Минулої п"ятниці відбулося екстрене засідання Кабінету Міністрів за участі керівників силових відомств. Уже хвилин за десять до початку збираються майже всі міністри та силовики. Чекають прем"єра.

Раптом забігає міністр Кабінету Міністрів Анатолій Толстоухов. Швидко вивозить із сусідньої кімнати шкіряне крісло. Ставить його біля крісла прем"єра. До зали заходять 56-річний Віктор Янукович і 63-річний голова парламенту Олександр Мороз.

— Наша мета: не допустити, щоб у нашій державі використовувалася судова система, правоохоронні органи для вирішення політико-правового конфлікту, який виник сьогодні у державі, — говорить Янукович.

Потім передає слово Морозові.

— Європа категорично виступає проти застосування будь-яких силових структур, — каже спікер.

Міністр оборони Анатолій Гриценко швидко щось записує у блокнот. Мороз звертається до керівників правоохоронних органів:

— Будьте дуже уважні, аби ніякий авантюрист не спровокував вас на дії поза межами законів.

Міністри дивляться на Мороза. Янукович мне руки.

— Я вже не кажу про Збройні сили. Анатолій Степанович не один раз робив заяви, що ні один військовослужбовець не буде долучений до вияснення обставин у громадянських конфліктах, — каже спікер.

Гриценко починає писати ще швидше. Мороз запевняє, що після урегулювання конфлікту не зводитиме рахунків з опонентами і не буде показувати їм "кузькіну мать".

Зараз ви читаєте новину «Прем"єр і спікер поговорили із силовиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі