понеділок, 19 листопада 2007 17:29

Полянчич каже, що "нашоукраїнці" хочуть спікером Плюща

Більшість депутатів від блоку "Наша Україна — Народна самооборона" хочуть бачити на посаді голови Верховної Ради Івана Плюща. Так стверджує 49-річний  нардеп-"нашоукраїнець" Михайло Полянчич.

— Іван Степанович — людина виважена, з величезним досвідом державної роботи. Він сідає в крісло, і йому не треба вчитися, — пояснює Полянчич. — Дурниць не наробить. Плющ непохитний і дотримуватиметься регламенту. Таку ж думку висловив і президент Віктор Ющенко.

Полянчич говорить, що кандидатура В"ячеслава Кириленка з"явилася через "складну ситуацію".

— Він був головою політради блоку, тому його висунули. Але думка змінюється, з"являються нові рішення, — каже "нашоукраїнець".

На його погляд, Кириленку краще працюватиметься в уряді, бо він був і міністром, і віце-прем"єром. Але остаточне рішення прийматиме президент.

— Як Ющенко скаже, так буде. Якщо він підтвердить своє бажання по кандидатурі, то всі стовідсотково проголосують. У цьому сумніву немає. Думаю, це буде Плющ.

Зараз ви читаєте новину «Полянчич каже, що "нашоукраїнці" хочуть спікером Плюща». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі