вівторок, 26 жовтня 2010 04:15

Полтавців застерігають не продавати місто за гречку

У найлюдніших місцях Полтави з'явилися біґ-борди з написом "Кияни продали місто за гречку. А ти готовий?". Продуктові набори з крупою періодично роздають полтавцям від кандидата на посаду мера, лідера громадського об'єднання "Наш дім — Полтава" Олександра Мамая, 42 роки.

— Таку рекламу (про продаж за гречку. — "ГПУ") на свій рахунок не сприймаємо, — коментує Юрій Ісаєв, довірена особа Олександра Мамая. — Маємо вдосталь роботи, аби не звертати уваги на чиїсь домисли. Думаю, за наступні 10 днів з'явиться ще багато подібних розтяжок і неправдивих заяв.

Реальними претендентами на крісло міського голови в Полтаві вважають чинного мера Андрія Матковського та Олександра Мамая. Ходять чутки, що родина Матковського має відношення до рекламного агентства "Комерц еволюшн". Воно й розмістило біґ-борди про гречку.

У міськраді запевняють, що реклама немає ніякого стосунку до Матковського.

— Діючий мер раніше видавав продуктові набори, закуплені за гроші міського бюджету, — продовжує Юрій Ісаєв. — У травні роздавав ветеранам гречку. А зараз роздає по 100 гривень як соціальну допомогу.

— Мер особисто не роздавав ніякі продуктові набори, — відповідає Віктор Кикоть, керівник прес-служби. — У травні — це була допомога ветеранам за програмою "Турбота". Її приймали депутати на сесії міськради.

У рекламному агентстві "Комерц еволюшн" відмовилися назвати замовника та кількість біґ-бордів з рекламою. Посилаються на комерційну таємницю.

Зараз ви читаєте новину «Полтавців застерігають не продавати місто за гречку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі