пʼятниця, 26 листопада 2010 06:00

"Після помаранчевої революції Юлю наче хтось підмінив"

— До Тимошенко у Верховній Раді ніхто не акцентував уваги на своєму гардеробі. Юлія Володимирівна ввела в моду правильні складки на грудях, рукави-волани. Гарно, коли вона одягає монохромну сукню бежево-сірого кольору і має прикріплену квітку, бант чи складку з такої ж тканини, — каже дизайнер Надія Дзяк, 27 років.

Додає, що Тимошенко личить пшенично-попелястий колір волосся. Він молодить і пасує до її типу шкіри. На думку Надії Дзяк, колишній прем'єрці пасувало б декольте.

— Гарно одягатися Юлія Володимирівна почала з 2003-го, — говорить київський стиліст 39-річний Олександр Тарановський, розклавши на столі її знімки з 1996 по 2010 роки. — У кінці 1990-х вона запам'яталася скромними піджачками та атласними блузами чорних і темно-синіх кольорів. Носила благеньку спідницю до коліна з ідіотським вирізом ззаду. В одному й тому ж костюмі могла з'являтися два дні підряд. Після помаранчевої революції Юлю наче хтось підмінив — почала носити одяг категорії "люкс". У вбранні переважали пастельні тони.

Тимошенко відбілила зуби. Стало доглянутішим волосся. Косу вперше заплела 2002-го. Це шиньйон із натурального волосся, який вплітають у її коси і завертають навколо голови. Така зачіска у столичних салонах коштує 800 гривень.

Зараз ви читаєте новину «"Після помаранчевої революції Юлю наче хтось підмінив"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі