пʼятниця, 07 березня 2014 06:20

Перехопили розмову Путіна з військовими

Українські військові перехопили телефонну розмову російського президента Володимира Путіна з командуванням, яке керує операціями в Криму. Підполковник Володимир Бондарук, заступник Волинського обласного військового комісара розповів, що під час розмови Путін не міг зрозуміти, чому українські військові не піддаються на провокації.

— Путін допитувався, чому українські військові не відкривають вогонь. "Ви їх провокуєте?" — "Провокуємо. Поводимося зухвало". "І що?" — "Вони нас просто посилають". Росіяни чекають, поки ми почнемо стріляти, — каже Володимир Боднарук.

У Балаклаві українських прикордонників умовляють перейти на бік проросійського самопроголошеного керівництва Криму, погрожують.

– Підполковник української прикордонної служби Коваль із представником кримського уряду Аксьонова зібрав весь особистий склад п'ятого прикордонного загону. Запропонував скласти списки тих, хто служитиме за Крим, а хто за Україну, – говорить Микола Подоляк, кримський еколог. – Я поспілкувався з кількома офіцерами. За ними стежать. На їхніх близьких намагаються тиснути. Офіцерам погрожують розправою, якщо вони залишаться на боці України.

З його слів, прикордонникам обіцяють підняти зарплатню, купити нові кораблі.

Зараз ви читаєте новину «Перехопили розмову Путіна з військовими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі