середа, 11 березня 2009 16:55

Павло Жебрівський створює партію

  Павло Жебрівський вийшов із партії ”Наша Україна” минулого місяця
Павло Жебрівський вийшов із партії ”Наша Україна” минулого місяця

46-річний "нашоукраїнець" Павло Жебрівський створює партію "Українська платформа". Цієї суботи відбудеться її установчий з"їзд. Вона стане 164-ю партією в Україні.

— Ідеологія базуватиметься на ліберальній ідеології в сфері економіки, на завданнях побудови громадянського суспільства, на національно-демократичній філософії розвитку української держави, — говорить нардеп.

Минулого місяця Жебрівський вийшов із "Народного союзу "Наша Україна". Про ці наміри заявляв уже давно. Він був одним із засновників і головних фінансистів партії НСНУ, до останнього часу очолював її Житомирську регіональну організацію.

За словами депутата, НСНУ занепала і розвалюється. Тому йому більше немає що робити там.

— Зараз значна кількість партій у нас створюється або для задоволення амбіцій політиків, або щоб продемонструвати власну позицію, — каже директор Київського інституту проблем управління ім. Горшеніна Кость Бондаренко, 39 років. — Також вона може бути як бізнес-проект, створюватися для участі в наступних виборах як складова якогось блоку.

Додає, що на сьогоднішній день партії не відіграють у нас значної ролі:

— Вони перетворюються на розмінні монети, на іграшки або на якусь технічну інвестицію.

Торік глава Секретаріату президента Віктор Балога теж вийшов із "Нашої України" і створив партію Єдиний Центр. Туди ввійшли 6 нардепів-"нашоукраїнців".

Зараз ви читаєте новину «Павло Жебрівський створює партію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі