четвер, 05 квітня 2007 18:20

Опозиція може вивести людей після Великодня

Вулична активність цими днями в Києві однобока — мітингують лише прихильники владної коаліції. Опозиція не скликає людей на вулиці.

— Ми готуємося до виборів, і немає часу ходити по вулицях, — каже бютівець Олег Ляшко, 34 роки. — В Україні має бути стабільна ситуація. А для чого виводити на мітинги? Треба штаби робити, людей агітувати, а не мітингувати. Час іде. Треба ж вибори вигравати.

"Нашоукраїнка" Ксенія Ляпіна, 42 роки, не виключає, що згодом опозиція звернеться-таки до людей із закликом вийти на вулицю.

— Якщо буде необхідність, ми їх залучимо, — каже. — Готовність є, але ми людей стримуємо. Для України Великдень є святим. Тому вважаємо, що не варто зараз кликати людей на Майдан, не маючи на це серйозної причини. Але якщо "регіонали" й далі саботуватимуть виконання указу президента, захоплюватимуть суди або намагатимуться змінити склад ЦВК — безумовно, люди вийдуть. Ми закличемо їх захищати свої права.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція може вивести людей після Великодня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі