середа, 14 грудня 2005 11:53

Новий держсекретар

 

Посаду Олександра Зінченка обійняв 47-річний Олег Рибачук. До цього він був заступником прем'єр-міністра з європейської інтеграції.

Рибачук — давній соратник Віктора Ющенка. Він єдиний в оточенні глави держави, хто пройшов із ним усіма щаблями влади — від Нацбанку до президентства. Кажуть, що саме Рибачук познайомив Ющенка з його теперішньою дружиною.

Раніше пан Олег заявляв, що місце віце-прем'єра з євроінтеграції — ідеальне для нього. Тепер вважає новостворену посаду  неефективною.

— Я буду займатись євроінтеграцією як держсекретар, — говорить він.

Олег Рибачук родом із Вінниччини, одружений, має 5 дітей. Його дружина  — донеччанка, професійна піаністка. Старша донька закінчила університет у грецьких Салоніках.

 Новий держсекретар — людина забезпечена, чого не приховує. Упродовж 2001 — 2002 років він працював у Греції віце-президентом Чорноморського банку торгівлі та розвитку, отримував $100 тис. на рік. На ці гроші, за словами Рибачука, він живе й нині. Має будинок у Плютах поблизу Києва та квартиру у столиці — на вулиці Костьольній. Освіту отримав у Національному університеті ім. Шевченка та Національному економічному університеті.

Зараз ви читаєте новину «Новий держсекретар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі