середа, 24 грудня 2008 16:57

"Наша Україна" заборгувала за підтримку НАТО

Партія Віктора Ющенка "Народний Союз "Наша Україна" заборгувала рекламній компанії "Довіра Аутдор" понад 2 млн грн. Із липня по листопад вона розміщувала по Україні плакати із зображенням В"ячеслава Кириленка на підтримку НАТО. Загалом це коштувало 4 млн 827 тис. 439 грн. Однак "Наша Україна" віддала трохи більше половини.

Другий етап кампанії "НАТО — так!" планували провести до грудня. Але оскільки  партія не перерахувала частину грошей, то плакати й досі лежать на складах цієї компанії та в підрядників із регіонів. У "Довірі Аутдор" стверджують, що через це вони досі не можуть розрахуватися з людьми, які розміщували плакати на підтримку НАТО.

У прес-службі "Нашої України" про це говорять неохоче. Стверджують, що боргу немає. В Інтернеті розмістили заяву: "У випадку повторного поширення товариством "Довіра Аутдор" недостовірної інформації "Народний Союз "Наша Україна" залишає за собою право звернутися до суду за захистом своїх порушених прав".

Минулого тижня Вікторові Ющенку поскаржилися на борги працівники прес-служби партії. Вони стверджували, що не отримали грошей за листопад. Також їм нібито повідомили, що весь трудовий колектив Центрального виконавчого комітету "Нашої України" змушений піти в неоплачувану відпустку на невизначений термін.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" заборгувала за підтримку НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі