пʼятниця, 07 серпня 2009 08:34

На плакати Яценюка придумали пародію

Автор: фото з сайту www.e-generator.ru
  Більше 200 таких біґбордів проти Арсенія Яценюка розвісили по Україні. За це власник ”Медіадому ”РАВА” Дмитро Вітик заплатив 40 тисяч гривень
Більше 200 таких біґбордів проти Арсенія Яценюка розвісили по Україні. За це власник ”Медіадому ”РАВА” Дмитро Вітик заплатив 40 тисяч гривень

Офіційно президентська кампанія стартує в жовтні. Але в містах вже вивісили біґборди з рекламою політичних лідерів.

У Києві минулого тижня понад дорогами з"явилися плакати прем"єр-міністра 48-річної Юлії Тимошенко. На білому тлі написано: "Вони відпочивають. Вона працює", "Вони балакають. Вона працює", "Вони руйнують. Вона працює", "Вони блокують. Вона працює" та "Вони заважають. Вона працює". Слова "вона працює" вималювано червоним. Білий та червоний — це кольори БЮТу.

— Це соціальна реклама, що підтримує дух людей, — пояснює прем"єрка. — Я маю право її давати за будь-яких обставин. За неї проплатила партія. Але мені приємно, що слово "вона" правильно зрозуміли.

Іще один кандидат у президенти, лідер "Фронту Змін" 35-річний Арсеній Яценюк наприкінці червня розмістив плакати: на тлі чорно-оливкових смуг зображено екс-спікера з підписом: "Врятувати країну. Арсеній".

Після цього в різних містах з"явилася антиреклама на ці плакати. Їх замовив власник "Медіадому "РАВА"" 40-річний Дмитро Вітик. Кольори на них такі самі, як у Яценюка, але смуги нахилені в інший бік. І замість фото наймолодшого кандидата в президенти зображено літнього вусатого чоловіка в тільняшці й написано: "Вимагаю обирати президента з 25 років. Онаній". Ім"я Онаній походить від біблійного персонажа Онана. Він мав продовжити рід із дружиною свого покійного брата. Але займався гріховною справою, "марнував насіння на землю, аби не дати його своєму братові".

Дмитро Вітик каже, що за розміщення 217 плакатів заплатив 40 тис. грн. Запевняє: для його фірми це невеликі гроші.

— Раніше Яценюк мені подобався. У нього був чудовий імідж — молодий, успішний, без плям у репутації. Потім від людей у його штабі я дізнався, що він цинічна людина, у нього низькі моральні принципи, — пояснює свою ініціативу Вітик. — А російські політтехнологи, які працюють на Яценюка, на минулих президентських виборах придумали тезу про поділ України на три сорти.

Розмістив свої біґборди й лідер Народного руху 60-річний Борис Тарасюк. На плакатах напис: "20 років тримаємо слово. Борис Тарасюк". Днями в Тернополі перед "тримаємо слово" додали "не". А в Сумах наприкінці липня бігборди Руху заляпали білою та чорною фарбами.

Зараз ви читаєте новину «На плакати Яценюка придумали пародію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі