вівторок, 03 квітня 2007 17:04

На Майдані мітингують прихильники коаліції

Учора на майдані Незалежності в Києві зібралося кілька сотень прихильників Партії регіонів, соціалістів і комуністів. Протестували проти розпуску парламенту. Поставили близько сорока синіх та зелених наметів.

Неподалік ходить секретар Київради Олесь Довгий, 26 років. До нього підходить група людей із прапорами БЮТу. Запитують, чи є в прихильників владної коаліції дозвіл на проведення демонстрації на Майдані.

— Ні, немає, — опускає очі той.

— То хватить наші гроші тратить! — вигукує до нього одна з жінок.

Секретар Київради та його супутники нічого не відповідають, відходять далі.

— Дивіться, так тож біля Довгого Горбаль з Партії регіонів, — кричить навздогін їм та ж жінка. — В молодості дівчину ізнасілував, а тепер Україну насілує.

Її товариші сміються.

Хрещатик не перекритий. Вільно їздять машини. По обидва боки стоять люди з прапорами. В основному молодь та літні люди. Хто сидить на кам"яних плитах, хто на стільчиках. Тримають плакати з написами "ЦРУщенко на нары!", "Опозиція! Народ стомився від політичної істерії!".

Неподалік розмовляє по мобільному жінка. Говорить, щоб підвозили ще людей з різних районів Києва.

— Давайте, подвозите их группами по 30–40 человек и пересчитывайте, — командує.

До юрби людей, які не підтримують розпуск парламенту, підходить літній чоловік з Луцька із невеличким плакатом, на якому напис — "Ющенко — так! Готовий до дискусії з тими, хто не так". Хоче пояснити свою позицію.

— Ану, скотина, вон отсюда! — кричать йому.

Зараз ви читаєте новину «На Майдані мітингують прихильники коаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі