неділя, 14 січня 2007 19:04

Москаль не каже, чи буде замість нього Луценко

56-річний Геннадій Москаль став заступником голови Служби безпеки України. До цього був постійним представником президента в Криму. Його звільнення з цієї посади — перший указ президента Віктора Ющенка 2007-го.

Геннадій Москаль призначення на нову посаду коментує неохоче.

— Якби не обговорювали, не було б указу, — коротко відповідає на запитання, чи говорили з главою держави щодо нового призначення.

Напередодні Нового року Москаль спростовував інформацію щодо можливого звільнення з посади президентського постпреда в Криму. Називав це повною нісенітницею.

Народний депутат від Компатії 58-річний кримчанин Леонід Грач переконаний, що відставка на користь Москалеві. Усе одно реальних повноважень у представника президента немає.

— Москаль — людина професійна й безстрашна. Він почав усерйоз боротися з намаганням криміналу повернутися до Криму, — каже Грач. — Як представник президента успіхів не домігся, а от як заступник голови СБУ більше зможе вплинути на ситуацію на півострові.

Ходять чутки, що представником глави держави в Криму стане екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. Москаль відмовляється коментувати і це:

— Це компетенція президента України.

Каже, що на колишній посаді не встиг виконати все заплановане.

— Я не знаю ще такої людини в Україні, яка могла б виконати все, — зазначає.

За свою кар"єру Геннадій Москаль обіймав багато високих посад. Очолював Закарпатську та Луганську облдержадміністрації, був заступником міністра внутрішніх справ та головою Державного комітету у справах національностей і міграції.

Зараз ви читаєте новину «Москаль не каже, чи буде замість нього Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі