неділя, 18 лютого 2007 18:48

Медвідь звинувачує Шуфрича в торгівлі посадами

— Шуфрич із перших днів заявив, що його призначення — адекватна відповідь на вето президента на закон про бюджет-2007, — каже колишній заступник міністра з надзвичайних ситуацій Анатолій Медвідь, 42 роки.

Минулої п"ятниці на прес-конференції він розповів про кадрові чистки в міністерстві. Говорить спокійно, але руки тримає в замку. За словами Медвідя, теперішній міністр із надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич за два місяці замінив 70% керівників на основних посадах.

— Хто працював у міністерстві до 2004 року, можуть почуватися спокійно. А всі інші підпадають під детальний аналіз їхнього призначення, — описує принцип Шуфрича в роботі з кадрами.

Медвідь каже, що пішов із міністерства сам. Мовляв, не міг дивитися на те, як новий міністр "продає посади". Нових керівників призначають в основному із членів Соціал-демократичної партії України (об"єднаної), одним із лідерів якої є Шуфрич. Також чимало призначених раніше працювали у Львівській податковій адміністрації під керівництвом Сергія Медведчука — рідного брата голови СДПУ(о) Віктора Медведчука.

— Звільнення не мають політичного характеру. Швидше — комерційний, — каже Медвідь.

Нестор Шуфрич на такі звинувачення віджартовується. Мовляв, раніше у міністерстві працювали ділки, а тепер він призначає туди професіоналів із нагляду за грішми — колишніх податківців.

Зараз ви читаєте новину «Медвідь звинувачує Шуфрича в торгівлі посадами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі