середа, 11 квітня 2007 17:19

Луценко веде переговори з "Нашою Україною"

Минулого вівторка відбулася зустріч лідерів опозиції із президентом Віктором Ющенком. Обговорювали політичну ситуацію в країні.

Біля входу до Секретаріату президента стоїть прес-секретар лідера "Нашої України" В"ячеслава Кириленка. Каже, що прес-конференція почнеться через 5 хвилин. У залі сидять журналісти. Дехто з них влігся на підлогу: лідерів опозиції чекають уже дві години. Працівники прес-служби пояснюють, що ще не всі питання вирішені. Зустріч починається ще через півгодини.

Першою до зали заходить лідерка БЮТу Юлія Тимошенко, 46 років.

— Добрий день. Дякуємо, що дочекалися, — каже.

За нею заходять В"ячеслав Кириленко, 38 років, та лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко, 42 роки. Тимошенко одягнена в чорну спідницю та кофтину. Білий комір і рукави блузки виглядають з-під кофти. Кириленко у класичному костюмі. Луценко одягнений більш неофіційно — у светрі та темних штанах.

Кілька слів говорять про політичну ситуацію. Тимошенко складає долоні та б"є ними по столу. Журналісти цікавляться, чи підуть вони єдиним списком на вибори.

— Ми домовилися, що йдемо двома потужними колонами, але в системі повної співпраці, повного взаєморозуміння. Це зафіксовано нашими документами, — каже Тимошенко.

Говорить, що БЮТ і "Наша Україна" пропонують усім демократичним силам об"єднуватися довкола них.

— Наша мета — щоб жодна політична сила не залишилася поза межами виборчого процесу, — додає, складаючи руки.

Нігті Тимошенко пофарбовані світлим лаком.

Луценко конкретно не каже, з ким піде на вибори  "Народна самооборона".

— У нас великий діапазон пропозицій щодо співпраці, — зазначає. — Після сьогоднішньої зустрічі з главою держави ми приступаємо до перемовин із колегами з "Нашої України". Мова йде про представлення нового обличчя, нової команди з новими ідеями.

Зараз ви читаєте новину «Луценко веде переговори з "Нашою Україною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі