вівторок, 10 березня 2009 18:24

Луценка можуть відправити у відставку

Луценка можуть відправити у відставку

У політикумі заговорили про можливу відставку міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, 44 роки. У парламенті діє слідча комісія, яка з"ясовує причетність його до арешту Бориса Колеснікова 2005 року. "Регіонали" вважають, що Луценко сфабрикував ту справу.

Про це заявив і головний свідок — автор книжки "Донецька мафія" Борис Пенчук. Його звинувачення стали формальною підставою арешту Колеснікова.

"Я вважаю ідейним натхненником всього того авантюрного проекту Юрія Луценка. Він хоч мені безпосередньо не погрожував, але казав, щоб я йшов до кінця і не хотів чути, що немає ніякого злочину з боку Бориса Колеснікова." — йдеться у протоколі допиту Пенчука.

За створення слідчої комісії, крім "регіоналів", проголосували нардепи-"литвинівці". Більшість комуністів теж не бажають бачити Луценка міністром. Якщо за це проголосують хоча б десяток "бютівців" чи "нашоукраїнців", то голосів для відставки вистачить.

— У них розгорівся апетит під час їжі. Вперше це спробували з міністром закордонних справ Володимиром Огризком. Тепер шукатимуть підтримки щодо відставки Луценка, — каже "самооборонівець" Володимир Стретович, 50 років.

Зараз ви читаєте новину «Луценка можуть відправити у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі