середа, 17 травня 2006 18:22

Логвиненко підходить і "Нашій Україні", і Партії регіонів

Новим головою Донецької обласної адміністрації став Володимир Логвиненко, 61 рік.

— Це хороший господарник. Він зможе керувати регіоном, оскільки мав уже таку практику, будучи на посаді заступника голови Донецької ОДА, — переконаний прем"єр-міністр Юрій Єхануров, 57 років.

Володимир Логвиненко має гарні стосунки і з донецькими, і з "помаранчевими" бізнесменами.

Із 1996 по 2002 рік він очолював концерн "Енерго", значною частиною акцій якого володіє і зараз. Концерн активно співпрацює з "Укрпромінвест-авто", який входить до групи "Укрпромінвест". А контрольний пакет акцій цього підприємства належить "нашоукраїнцю" Петру Порошенко, 40 років.

Разом із Логвиненком співвласником концерну "Енерго" є колишній народний депутат, "регіонал" Леонід Байсаров, 58 років. А також колишній Генеральний прокурор України Геннадій Васильєв, 55 років. Тому не дивно, що з радістю сприйняли можливе призначення і в Партії регіонів.

— Кандидатура Володимира Логвиненка задовольнить політичні сили, націлені на роботу заради Донбаського краю, — розповів "регіонал" Володимир Рибак, 59 років. — І допоможе розв"язати чимало проблем в області. Партія регіонів проти цього призначення заперечень не має.

Загалом до концерну "Енерго" входять шістнадцять підприємств. Вони переважно в Донецькій області. Крім того, концерну належать акції двох підприємств у Росії — шахти "Зарічна" та "Костромська".

Зараз ви читаєте новину «Логвиненко підходить і "Нашій Україні", і Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі