четвер, 20 листопада 2008 16:52

Лисуватий Сочка з"явився в Інтернеті із густим волоссям

37-річний народний депутат від БЮТу Олександр Сочка має виразні залисини. Але кілька тижнів тому розмістив на інтернет-сайті "Однокласники" фото, на якому в нього густе темно-коричневе волосся. "Бютівець" виглядав майже на десять років молодшим.

Знайомі нардепа були здивовані. "Сашуля, наступною буде коса?", "Сашенька, це криза так вплинула?", "Не впізнала... будеш багатим", "Нова телевізійна реклама шампуню Хербал Ессенсес" — писали в коментарях до знімка. За вдалі фото на сайті можна ставили оцінки від "1" до "5+". Сочці ставили лише "5" і "5+". При цьому, щоб поставити найвищу оцінку, треба заплатити $4. А Сочка отримав таких три.

"ГПУ" запитала нардепа про причини зміни іміджу. Спочатку він віджартовується. Говорить, що це в нього нарощене волосся. Для цього три місяці ходив до перукарні. Потім, що це друг за допомогою комп"ютерної програми домалював йому шевелюру.

— Мій знайомий погрався у фотошопі й подарував мені це фото. Вийшло досить натурально. Ось я й вирішив пожартувати, — каже. — Багато моїх знайомих, які побачили це фото, зайвий раз згадали, що зі мною можна поспілкуватися.

Після розмови з нами "бютівець" прибрав фото з густим волоссям і помістив там себе справжнього, але в темних окулярах.

Народним депутатом Олександр Сочка став у червні цього року. До того він очолював прес-службу БЮТу та був прес-секретарем Юлії Тимошенко.

На сайті "Однокласники" знаходять знайомих по всьому світу, розміщують особисті фотографії, пишуть про себе, гуртуються в групи за інтересами та спілкуються. Сочка є членом груп під назвами "студенти-журналісти", "однокурсники-журналісти", "звуки музики" і "пристрасть та романтика".

У друзі до Сочки записалися колишній депутат-перебіжчик із БЮТу до "Регіонів" Олександр Ковтуненко та ще один колишній прес-секретар Тимошенко, нардеп-"бютівець" Віталій Чепинога. А ще — журналісти та працівники прес-служби уряду.

"Однокласниками" також користуються нардеп із "Народної самооборони" Олесь Доній, голова Нацради з питань телебачення і радіомовлення Віталій Шевченко та його син — нардеп-"бютівець" Андрій, нардеп із БЮТу Євген Суслов і лідер Християнсько-демократичної партії Володимир Стретович.

Зараз ви читаєте новину «Лисуватий Сочка з"явився в Інтернеті із густим волоссям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі