вівторок, 10 липня 2007 17:18

Кузьмук вважає себе і Гриценка "різними ваговими категоріями"

Учора у Міністерстві внутрішніх справ відбувалася розширена колегія. Міліціонери підсумовували свою діяльність за перші шість місяців цього року.

Представників преси запрошують на 9.00, але потім кажуть, що впускатимуть о 10.30. Тим часом у залі триває засідання колегії. Близько одинадцятої розпочинається перерва. Полковники та генерали міліції виходять.

За кілька хвилин до зали повертаються виконувач обов"язків міністра внутрішніх справ Михайло Корнієнко, віце-прем"єр-міністр з питань національної безпеки та оборони Олександр Кузьмук та командувач внутрішніх військ Олександр Кіхтенко. Перші двоє сідають по центру у першому ряду, останній окремо — скраю в другому.

Спочатку Корнієнко читає з листочка про роботу міліції. Потім говорить, що глава МВС Василь Цушко приступить до виконання своїх обов"язків, як тільки йому дозволять лікарі.

Журналісти запитують у Кузьмука, як він ставиться до заяви міністра оборони Анатолія Гриценка щодо нелегітимності його призначення на посаду віце-прем"єра.

— Ніяк не відношуся, бо занадто різні вагові категорії. Тому я достатньо спокійно відношуся до капрізностей міністра оборони, — говорить Кузьмук.

Колегія триває далі, а журналістів просять залишити залу. Через кілька хвилин біля дверей віце-прем"єр Кузьмук дає ще один брифінг.

Говорить, що заяви Гриценка щодо його призначення є дивними.

— Міністр оборони своїм наказом N609... От бачите, — показує документ. — Відкомандировує генерала армії Кузьмука для роботи в уряді. Така є процедура. От його підпис. Та де ж він нелегітимний?

Зараз ви читаєте новину «Кузьмук вважає себе і Гриценка "різними ваговими категоріями"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі