пʼятниця, 05 лютого 2010 07:45

"Коли приходжу, він уже спить. Коли іду, він ще спить"

Із 2005-го Олександр Тимошенко, якому зараз 48 років, з дружиною Юлією з"являвся на людях п"ять разів. Були на весіллі доньки Євгенії, за місяць виступили на спільній прес-конференції, голосували на дострокових парламентських виборах 2007-го, святкували Новий 2010-й рік на майдані Незалежності та голосували в першому турі нинішніх виборів президента.

Кажуть, Юлія Володимирівна та Олександр Геннадійович разом не живуть. У чоловіка інша жінка і начебто спільна дитина. У родині Тимошенків це категорично спростовують.

За декларацією 2008 року, заняття бізнесом принесло Олександрові Геннадійовичу дохід 2,8 млн грн. Прем"єр каже, саме чоловік утримує її, купує коштовне вбрання:

— Він працював у сільському господарстві. Це маленька компанія. Я не вникаю. Коли приходжу, він уже спить. Коли іду, він ще спить.

Олександр Тимошенко нібито контролює агрофірму "Фенікс", що розводить перепелів. Збирається займатися реконструкцією столичних "хрущовок". Йому приписують фірми, що торгують гранітом, медичним обладнанням.

Зараз ви читаєте новину «"Коли приходжу, він уже спить. Коли іду, він ще спить"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі