четвер, 10 лютого 2011 01:00

Ківалов вимагає в однопартійця 165 тисяч гривень

Нардеп-"регіонал" Сергій Ківалов судиться зі своїм однопартійцем Ігорем Плохим. Вимагає, аби той спростував неправдиву інформацію про нього та виплатив моральну компенсацію — 165 тис. грн. Гроші просить переказати на рахунок дитячого притулку в Одесі.

Торік у листопаді в ефірі програми "Актуальна розмова" одеського телеканалу "АТВ" Плохой звинуватив Ківалова в тиску на судову систему.

— Если судья слышит фамилию господина Кивалова, у человека просто опускаются руки. Они понимают, что если не будет принято решение на утро, они могут лишиться работы, — зокрема сказав у телеефірі Ігор Плохой. — Во всех областях существует эта проблема "звонка господина Кивалова и его группы влияния". После того грандиозного провала, который был у товарища Кивалова с выборами президентскими в 2004 году, как-то удивительно наблюдать, как сегодня в Одессе развивается, растет и ширится культ его личности. С его ликом делают фрески, в судах ставят ему памятники.

— Це не накеп, а правда, — й досі переконаний Ігор Плохой.

Сергій Ківалов не дає коментарів, посилаючись на брак часу.

— Якщо розборки відбуваються між фігурами, які впливають на партію, на фракцію, то це може суттєво послабити цю політсилу, — говорить політолог Володимир Фесенко, 52 роки. — Поки що це напівбізнесові, побутові розборки між "своїми".

Засідання суду за позовом Сергія Ківалова призначили на 11 лютого в Приморському райсуді Одеси.

Зараз ви читаєте новину «Ківалов вимагає в однопартійця 165 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі