вівторок, 20 травня 2008 17:16

Із Тягнибока хотіли здерти 25 тисяч доларів

Лідер Всеукраїнського об"єднання "Свобода" 39-річний Олег Тягнибок вважає, що Одеський припортовий завод продавати не можна. Про це він заявив під час учорашньої прес-конференції.

— На щастя, приватизацію відклали, — каже. — Але мене турбують заяви деяких представників Кабміну про те, що найближчим часом вони до цього повернуться.

За словами Тягнибока, одним з основних претендентів на купівлю ОПЗ є наближена до російського "Газпрому" структура.

— Це неприпустимо, — наголошує лідер "Свободи".

Час від часу поглядає в свої записи. Додає, що Одеський припортовий надто цінний для України, бо виробляє мінеральне добриво карбамід.

— А країни Північної Африки та Персидської затоки аж пищать, бо мають бажання купувати його в необмеженій кількості. Вони постачатимуть нам скраплений газ в обмін на карбамід. Це може значно полегшити питання енергетичної залежності від Росії, — розмірковує Тягнибок. — Бо ставання українських чиновників на задні лапки перед Кремлем не приведе до добра. Росії не можна класти пальчик у рот. Бо вони відкусять руку по лікоть.

Його запитують про столичну виборчу кампанію —   "Свобода" бере у ній участь.

— Ми задоволені, бо цього разу нас не надто бомбили, — усміхається Тягнибок. — Спочатку не зараховували до серйозних конкурентів. А потім боротьба між демократами так загострилася, що вони про нас забули. Але чорний піар все ж був.

Розповідає, що деяких членів їхніх дільничних комісій хотіли перекупити з БЮТу, Блоку Омельченка та Блоку Черновецького. Також говорить про замовні соціологічні дослідження.

— До мене приходили і пропонували заплатити 25 тисяч доларів, — обурюється. — Потім наші прихильники з різних районів розповідали, що якісь соціологи ходили по квартирах, опитували, за кого люди голосуватимуть. Але "Свободи" у тих списках не було.

Зараз ви читаєте новину «Із Тягнибока хотіли здерти 25 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі