пʼятниця, 22 березня 2013 06:30

Ірині Сех зламали окуляри

Нардепи-опозиціонери розблокували трибуну парламенту вранці 19 березня, яку утримували два тижні. Вимагали від спікера Володимира Рибака відкликати своє звернення до Вищого адмінсуду щодо позбавлення мандата свого колеги Сергія Власенка. Той цього не зробив.

О 10.00 трибуну вже не блокують. За 15 хв. Рибак оголошує, що Власенка та "регіонала" Андрія Веревського позбавлено мандатів. Замість першого присягу складає співзасновник адвокатського об'єднання "Немесіда" 32-річний Роман Стаднійчук — №65 списку "Батьківщини". Кажуть, на фракції пропонували, аби він не присягав на знак солідарності з Власенком. Замість Веревського депутом стає колишній власник будівельного підприємства "Автодім-Полтава" 52-річний Олександр Козуб — №80 у списку Партії регіонів. Чутно поодинокі вигуки: "Ганьба!".

— Власенка здали, — пише в цей час в інтернеті позафракційний нардеп 49-річний Віктор Балога.

12.30. Нардепи приймають порядок денний. Помічник "свободівця" Леонтія Мартинюка Олександр Аронець із ложі преси фотографує як "регіоналка" Ірина Бережна голосує за Сергія Ківалова. "Регіонал" Борис Колесніков помічає це. Фотографує його.

— Да уберите их на... — каже хтось із "регіоналів".

Колесніков разом із "регіоналом" Миколою Левченком заходять на балкон.

— Ты кто такой? — питає  Аронця 50-річний Борис Колесніков. — Зачем снимаете? Это же женщина. Да ты не достигнеш и за 200 лет того, чего любой из этих депутатов достиг.

— Я знаю, що я так багато не накраду як ви, я це розумію, — відказує Аронець.

— Ты отвечаешь за свои слова, сопляк? — багровіє Колесніков та хапає Аронця за комір піджака. Забігає "свободівець" Андрій Мохник і спиною відгороджує помічника. Сперечаються близько 20 хв. Колесніков обіцяє подати до суду на Аронця і йде до зали.

Зараз ви читаєте новину «Ірині Сех зламали окуляри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі