четвер, 03 вересня 2020 05:21

Гео Лероса виключили з фракції "Слуга народу"

Фракція "Слуга народу" у Верховній Раді виключила зі свого складу народного депутата Гео Лероса, 31 рік. Це зробили більшістю голосів 1 вересня.

Рішення ухвалили після виступу нардепа з трибуни парламенту. Він розкритикував президента Володимира Зелен­ського.

— Обіцянки, що не буде жодних "корочок" і телефонного права, виявилося, не стосуються керівництва Офіса президента, — каже Гео Лерос. — Єрмак (керівник Офіса президента. — ГПУ) телефоном роздає вказівки, на кого відкривати, закривати справи, кого призначати на державні посади, кого звільняти.

Зеленський декларував: "Здача національних інтересів не може бути предметом перемовин". Сьогодні це звучить як знущання, коли Офіс президента очолює агент ГРУ Російської Федерації, який через Леоніда Кравчука та Вітольда Фокіна (представники України у тристоронній контактній групі по Донбасу. — ГПУ) тестує зраду.

Боротьба з кумівством закінчилася ледве не в перший день призначення "кварталівця" Івана Баканова головою СБУ. На додачу президент поставив сестру своєї сусідки, на яку записаний його маєток в Італії, керувати Антимонопольним комітетом (керівником АМКУ стала Ольга Піщанська. Її сестра Світлана керувала справами Зеленського в Італії. — ГПУ).

Замість ­енергонезалежності уряд відключає енергоблоки АЕС, щоб головний олігарх країни не втратив статусу найбагатшої людини в Європі.

Де обіцяні відкриті конкурси на державні посади? Люстрованих, зашкварених, махрових корупціонерів без конкурсу призначають на митницю, податкову та інші годівниці, прикриваючись коронавірусом. Замість обіцяних нових облич до Ради прийшли клани Януковича.

Пане президенте, ви не стали воювати зі старою системою, ви просто з нею злилися. Здали країну в оренду олігархам, чим собі підписали вирок. Ви стали порожнім місцем в історії. Вже зрозуміло, що не буде ніяких посадок. У мене до вас лише одне запитання: вам не соромно?

28 серпня в Києві згорів автомобіль "Мерседес", що належав Гео Леросу. Він заявив про підпал. У березні виклав у мережу відео, де брат керівника Офіса президента Денис Єрмак нібито торгує державними посадами.

Режисер, куратор мистецьких проєктів Гео Лерос ішов 23-м у списку партії "Слуга народу" на позачергових виборах до парламенту торік. Був поза­штатним радником президента Зеленського.

Зараз ви читаєте новину «Гео Лероса виключили з фракції "Слуга народу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі