четвер, 10 травня 2007 19:37

До Луценка переходять соціалісти

Лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко, 42 роки, вчора відвідав Чернігів. На його прес-конференцію прийшли близько півсотні журналістів.

Луценко з"являється без запізнення. Каже, що знову їздить Україною. Останньою точкою поїздок стане Донецьк. Його запитують, чому не відбувся похід на Київ.

— Марш досяг цілі, не рухаючись, — відказує Луценко.

Поруч із ним — нардеп від "Нашої України" Микола Катеринчук, який підтримує Луценка. Обидва в сірих костюмах. Луценко закладає руки за спину, а Катеринчук — складає перед собою. Їх запитують чому так стоять.

— Та ні, в мене руки відкриті, — усміхається Луценко.

А Катеринчук пояснює, що йому болить права рука.

Про створення єдиного блоку з "Українською правицею" та "Нашою Україною" Луценко розповідає неохоче. Мовляв, переговори зайшли в глухий кут, коли дійшли до поділу місць у списку. Зауважує, що блок "Народна самооборона" Юрія Луценка" може пройти до парламенту самотужки.

— Вибори треба проводити кожного кварталу, бо Партія регіонів платить тільки перед виборами, — жартує Луценко.

Розповідає, що до "Народної самооборони" приєдналися обкоми Соцпартії з Донецька та Вінниці. Але Луценко чекає ще перебіжчиків із табору соціалістів. Мовляв, після зради Олександра Мороза люди очікують появи нової лівоцентристської політичної сили.

Зараз ви читаєте новину «До Луценка переходять соціалісти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі